13 September 2013

Βαθειά αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας με προϊόντα KARAVER-Part 1

Hello beautiful girls!!! Το ποστ αυτό μας ενδιαφέρει όλες μας-πίστεψε μας! Η αποτρίχωση είναι ένα θέμα που μας απασχολεί τακτικά γιατί καλοκαίρι-χειμώνα θέλουμε δέρμα απαλό και απαλλαγμένο από τις αντιαισθητικές τριχούλες που βγάζουμε από εδώ και από εκεί. Θέλουμε επίσης όσο μεγαλύτερη γίνεται διάρκεια και αποτελεσματικότητα.
Τη λύση στο πρόβλημα της αποτρίχωσης, μας την έδωσε η εταιρεία KARAVER. Τα προϊόντα της ειδικεύονται στην αποτρίχωση και συνεχώς ανανεώνονται και εξελίσσονται, για αυτό και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά κατά τη γνώμη μας! Μπορείτε να τα βρείτε παντού, από τα Hondos Center μέχρι σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ και αισθητικούς.


Σε αυτό το ποστ θα συζητήσουμε για το Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης KARAVER 50g που αποτελεί την πιο διαδεδομένη γνωστή, παραδοσιακή, αποτελεσματική και με διάρκεια, μέθοδος αποτρίχωσης για το πρόσωπο και σώμα, που αφαιρεί την τρίχα από την ρίζα χωρίς να την σπάει. Η αποτρίχωση με κερί είναι μία από τις πιο κλασικές και παλιές μεθόδους που οι πιο νέες κοπέλες φοβούνται και δυσκολεύονται στη χρήση του! Η αλήθεια είναι όμως τελικά, πως δεν είναι και τόσο δύσκολο……


Περιγραφή: Το ζεστό κερί αποτρίχωσης Karaver με φυσικό κερί μέλισσας και βιολογικό ελαιόλαδο, είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας φυσικό και αποτελεσματικό προϊόν διαδεδομένο στην ευρωπαϊκή αγορά.  Η σύνθεση του με φυσικό κερί μέλισσας εξαιρετικής ποιότητας και με επιλεγμένες φυσικές ρητίνες κωνοφόρων, του προσδίδουν ιδιαίτερα καλή εγερσιμότητα και ελαστικότητα, ενώ είναι εμπλουτισμένο και βιολογικό ελαιόλαδο πλούσιο σε θρεπτικά στατικά και βιταμίνη Ε.

Κατάλληλο για: Το Ζεστό Κερί Αποτρίχωσης KARAVER 50g είναι κατάλληλο για μικρές περιοχές, όπως το μπικίνι και το πρόσωπο.

Διάρκεια: Η αποτρίχωση με το ζεστό Κερί Karaver, εγγυάται την μέγιστη δυνατή διάρκεια (15-25 ημέρες), μέχρι την επανεμφάνιση των τριχών.

Τρόπος Εφαρμογής:
1. Για να κάνετε αποτελεσματική αποτρίχωση οι τρίχες θα πρέπει να έχουν λίγο μάκρος. Διαφορετικά μην μπείτε καν στη διαδικασία γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ερεθίσετε το δέρμα σας όμως οι τρίχες θα παραμείνουν εκεί.
2. Μια chiCATη συμβουλή. Την προηγούμενη ημέρα κάντε πολύ καλή απολέπιση σε όλο το σώμα, επικεντρωθείτε στα σημεία που θα αποτριχώσετε και απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα.
3. Πριν αρχίσετε δοκιμάστε την θερμοκρασία του σε ένα μικρό σημείο του σώματος για να αποφύγετε τα εγκαύματα.
4. Στο μεταλλικό πιατάκι, ζεσταίνεται με μικρή ένταση σε κλειστή η ανοικτή εστία. Χρησιμοποιείται εύκολα, χάρη στην ειδική λαβή που περιέχει.
5. Η τεχνική είναι ίδια σε όλα τα προϊόντα, απλώστε το προϊόν κατά μήκος της τρίχας – με φορά ίδια της τρίχας, συνήθως από πάνω προς τα κάτω.
6. Απλώστε λοιπόν το κερί, πιέστε το καλά πάνω στο δέρμα (με φορά ίδια της τρίχας για να πιάσει το κερί όλο το μήκος της) και στη συνέχεια τραβήξτε το κερί.
7. Πολύ χρήσιμο μετά από οποιαδήποτε αποτρίχωση να χρησιμοποιήσετε τα KARAVER Azulene Oil μαντιλάκια καθώς καταπραΰνουν την επιδερμίδα χάρη στο Φυσικό εκχύλισμα Αζουλενίου που περιέχουν, δίνουν ένα υπέροχο άρωμα και ένα λαμπερό look με τα ποιο φυσικά συστατικά!

Και τώρα έχετε λείο δέρμα με φοβερή διάρκεια!!!!!

Περισσότερα θετικά:
+ Ήπια και ανεκτική αποτρίχωση.
+Αφήνει την επιδερμίδα μαλακή και βελούδινη.
+Δεν περιέχει parabens, παραφίνη η είναι τεχνητά χρωματισμένο.
+Δεν καίγεται, ενώ μπορεί να ξανά-χρησιμοποιηθεί.

Που θα τα βρω: 
Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν:


Μείνετε συντονισμένες στο blog μας για τα επόμενα part καθώς και στη σελίδα μας στο facebook για διαγωνισμούς με δώρο προϊόντα KARAVER.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=628985290457896&set=a.567047683318324.1073741829.562094663813626&type=3&theater